+45 3514 7117

Hvad siger vores kunder

– om steppie?

Det rigtigt gode er, at jeg ikke bliver træt i benene af at stå op, og kan stå ved skrivebordet i længere tid. Jeg veksler mellem at sidde og at stå op med Steppie? Jeg er glad for den.

Pia Kleinschmidt

Op og vip og I vil aldrig ned igen. De er herre nice. We looooove them på vores arbejde.
Lene Hvid

Steppie er fantastisk. Har lige haft den på prøve. Desværre kun i to dage, da jeg måtte overgive den til andre kollegaer. Den er speciel god, fordi jeg døjer med mit ene knæ. Med Steppie kunne jeg stå op i længere tid uden at få ondt i knæet.
Annette Staun Jespersen

Jeg står op 4-5 timer dagligt. Jeg har en steppie til låns pt. og det hjælper helt sikkert.
Anne Flint Hallum

Man kommer til at hænge i lænden eller overstrække benene uden Steppie. Havde Steppie på min tidligere arbejdsplads og æææææælskede den. Og med den undgik jeg nemlig de dårlige stillinger.

Rikke Hegelund

Et “must have” på kontoret. Når jeg ikke står på den, bruger jeg den som fodskammel. Kan varmt anbefales.

Susanne Hansen

Jeg arbejder ved forsvaret og fik lov at indkøbe 2, som vi er meget glade for. Jeg kan stå op hele formiddagen og har ikke problemer med at skrive på PC samtidig.
Birgitte Søby Vagnholm

Har kun prøvet den et par dage nu, men kan varmt anbefale den. Jeg er udfordret i min lænd/hofte region og jeg kan mærke at steppie aktiverer musklerne på en rigtig god måde. ??
Hanne Stilling-Meilgaard

Jeg er blevet den lykkelige ejer af en Steppie. Jeg starter dagen med at stå og gør det ca. 1,5 time. Igen efter frokost står jeg 1,5 time. Inden Steppie kom under mine fødder stod jeg maks. 30 min. fordi jeg hang og fik ondt.Jeg er så glad for den.

Laila Nymand la Cour

I skal ha’ ros for jeres returprocedure. Jeg har en dårlig hofte og Steppie var ikke lige så god for mig. Mine penge var tilbage med det samme, da jeg valgte at returnere den. Tak for det.
Hanne Jensen, Vordingborg

Jeg bliver ikke så træt i fødder og ryg som jeg plejer, når jeg står på min nye Steppie.
Christine Lund

Steppie er en god opfindelse, før kom jeg aldrig op og stå ved mit hæve/sænkebord
Thomas Villads

Ud fra et fagligt synspunkt synes jeg Steppie er genial. Den kan virkelig gøre det behageligt at stå op ved skrivebordet, man opdager slet ikke, at man træner.

Hanne Jensen

Fysioterapeut

Jeg var lige skeptisk da jeg skulle betale min prøve Steppie i første omgang. Men det var ikke noget problem, jeg fik pengene tilbage da jeg fortrød.
Lone Kristensen, Kolding

Bruger den på arbejde. Er fantastisk 😉
Lone Kristensen, Kolding

Det jeg bedst kan lide ved min Steppie er, at min dårlige vane med at synke sammen til den ene side ikke er mulig, for så vælter jeg simpelthen. Så et stk. dårlig vane er afskaffet.

Susi Philipp

Har lige haft en på prøve, og den er SUPER. På den kunne jeg stå op mere end halvdelen af den første prøvedag. Ønsker mig virkelig en Steppie. Uden Steppie står jeg højst 1/2 time ad gangen, da jeg hurtigt kommer til at hænge. De kolleger, som også har prøvet med succes, og som også var begejstrede.
Birgitte Lindhardt Rudkjøbing

Jeg er så heldig allerede at have Steppie.

Jeg har haft min Steppie siden december, og jeg har ikke siddet ned siden?.

Mette Corneliussen

Jeg står op 2 gange om dagen i ca.en time af gangen men desværre tager jeg mig selv i at ‘hænge’ på bordet eller stå skævt med mere vægt på det ene ben.  Jeg har prøvet Steppie og jeg får meget pænere holdning og den gør at jeg bliver bedre til fordele vægten lige meget på begge sider.
Veronika Christensen

Vi er vilde med at vi kan stå op i længere tid, helt uden at få ondt i fødderne.
Tanja Bundgaard

Steppie er afprøvet af flere på min arbejdsplads. Vi både sidder og står ved vores hæve/sænkeborde. Steppie er god til vores led og muskler. Vi er en del, der synes, Steppie gør det sjovere at stå op.

Pia Zeberg, Horsens

Jeg er vild med min steppie – ville bestemt ikke undvære den 😉

Kamilla Nybro Torp Madsen

Man står fint på en bred plade. Man er ikke bange for at falde af. Jeg kom nemt til at stå på hælene på den som jeg havde da den vippede den anden vej.  Steppie har en rigtig god højde, når man rækker fra midtpunkt ud til den ene eller anden side af skrivebordet så føles det som en leg. I det hele taget føles den rar at stå på
Gitte Mønster Jørgensen

Jeg har lige modtaget en steppie på prøve her til formiddag og jeg er allerede afhængig.
Hanne Abrahamsen

Det er rart med bevægelsen og det fører til mindre træthed i ryggen, hvilket harmonerer godt med at vi appellerer vores træningsgæster til mere bevægelse i de stillestående situationer.

Jack Clemmensen

Skagen Gigtcenter

Jeg synes jeg får varmere fødder af Steppie, det er rigtig dejligt for de er næsten altid kolde.
Lone Jensen

Jeg sidder stort set ikke mere, efter jeg har fået en Steppie.
Tove Møller

Jeg ved godt det er nødvendigt at komme op og stå, nu er det bare blevet nemmere og mere behageligt
Lissy Petersen

Steppie er fantastisk :).

Elsker at bevæge kroppen mens jeg arbejder. Og Steppie er helt perfekt til arbejdet ved et hæve-sænke bord. Nem at gå til.

Skønt at “steppie-danse” lidt, når der er god musik til arbejdet.

De varmeste anbefalinger herfra.

Anette Straadt

Æblebørn.dk