+45 3514 7117

Steppie teamet - mennesker med en misjon...

Vi har laget Steppie til deg slik at du kan unngå de skadene som en stillesittende atferd kan gi deg.

Gitte Toft CEO and founder at Steppie ApS

Gitte Toft

  • Oppfinner 100% 100%
  • Salgs og markedssjef Danmark 100% 100%
  • Web og IT ansvarlig 100% 100%

Privat brenner jeg for kunst, jeg elsker å arbeide i atelieret mitt, der jeg maler og lager skulpturer. Om sommeren liker jeg å jobbe i hagen – men ikke for mye… – heldigvis har jeg en hageinteressert mann som gjør det meste.

Se min kunst www.gittetoft.dk

Jeg er utdannet akupunktør, soneterapeut og fysikalsk massør. Etter endt utdanning drev jeg i mange år egen klinikk.

Dessuten har jeg vært veldig opptatt av begrepet balanse: som forhandler av MBT-sko, som i stor grad styrker balansen, og forhandler av en spesiell kontorstol som også fungerer ut fra balanseprinsippet.

Gjennom arbeidet med kontorstolen ble det klart for meg at det på alle kontorer finnes et generelt og svært omfattende helseproblem: På grunn av digitaliseringen trenger de fleste ikke lenger å bevege seg i løpet av arbeidsdagen. Man kan i prinsippet sitte hele dagen bak skjermen, bare avbrutt av lunsjpausen. Andre har kanskje litt flere små avbrudd og sitter kanskje litt mindre stille i løpet av dagen – men likevel blir det mange, mange timer når man regner dem sammen.

I tillegg til disse stillesittende timene på jobb kommer tiden til transport, som for de fleste også innebærer å sitte stille, tid til frokost, lunsj, middag, tid foran pc-en og tv-en osv. Sitte, sitte, sitte – noe kroppen over hodet ikke er skapt for.

Da jeg begynte å undersøke ulempene med å sitte så mye stille, ble det klart for meg at dette utgjør et enormt helseproblem. Et problem jeg ville gjøre noe for å løse. Vi skal reise oss mer.

Men å stå stille ved et heve-/senkebord er tungt for kroppen. Det må bevegelse til.

Gjennom mitt tidligere arbeid med MBT-sko og den spesielle kontorstolen var det opplagt at balanseprinsippet måtte innarbeides i den stående arbeidssituasjonen.

Henrik Andersen CEO and Founder at Steppie ApS

Henrik Andersen

  • Eksprotsjef 100% 100%
  • Økonomisjef 90% 90%
  • innkjøp og logistikksjef 100% 100%

Privat elsker jeg å sykle, primært mountainbike, men også landeveissykling. I sommerhalvåret er jeg dessuten lidenskapelig opptatt av hagen min og det meste som kan holde meg utendørs.

Jeg er opprinnelig utdannet speditør og har de siste ca. 20 årene arbeidet med salg og markedsføring, blant annet produktutvikling.

Privat har jeg i mange år interessert meg for helse, spesielt kosthold, miljø og mosjon.

Da Gitte fortalte meg ideen om Steppie, syntes jeg med en gang at den var fantastisk, og vi laget et partnerskap for å utvikle produktet.

Vi har derfor samarbeidet helt fra de første strektegningene, 3D-print, besøk hos sprøyteplastprodusenter, nye tegninger, prototyper, nye tegninger (igjen!), formverktøy, første produksjon, markedsføring, salg osv. En spennende prosess med mange utfordringer.

Nå er Steppie på markedet. Ikke bare i Danmark, men også i Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Nederland, England, Frankrike, Estland, USA, Australia, Korea, Singapore – og flere er på vei

Vi ser frem til å høre fra deg!