+45 3514 7117

Mød Steppie teamet

Vi er mennesker med passion og en mission!
Vi har lavet Steppie til dig, fordi du har fortjent det bedste til din krop…

Vores vision:

Vi ønsker at løse et omfattende sundhedsproblem:
Den stillesiddende adfærd på kontorarbejdspladser.
Vi ønsker at udbrede kendskabet til det sundhedsskadelige ved stillesiddende adfærd og at tilbyde Steppie produkterne som en løsning.

Gitte Toft Steppie ApS Opfinder og marketingchef

Gitte Toft

 • Opfinder 100% 100%
 • Salg og marketingchef 100% 100%
 • Web og IT ansvarlig 100% 100%
 • Produktudvikler 50% 50%

Privat brænder jeg for kunst jeg driver GALLERI SKAGEN, som ligger midt i gågaden i Skagen. Galleriet er åbent hele året og min kunst, som er primært malerier fra området omkring Skagen. Om sommeren har jeg desuden en ugentlig gæstekunstner.

 

Jeg er uddannet akupunktør, zoneterapeut og fysiurgisk massør. I en årrække efter uddannelserne havde jeg egen klinik.
Desuden har jeg været meget omkring begrebet balance: Som forhandler at MBT-sko som udpræget styrker balancen og som forhandler af en speciel kontorstol, som også fungerer ud fra balanceprincippet.

I gennem arbejdet med kontorstolen blev det meget tydeligt for mig, at der på alle kontorer er et generelt og meget omfattende sundhedsproblem: Pga. digitaliseringen har de fleste ikke behov for at bevæge sig i løbet af arbejdsdagen. Man kan i princippet sidde hele dagen bag skærmen kun afbrudt af middagspausen. Andre sidder måske noget mindre med forskellige afbrud i løbet af dagen – men alligevel sammenlagt mange, mange timer.
Til disse mange siddende timer på arbejde skal tillægges tiden til transport, som for de flestes vedkommende også foregår siddende, inaktivt, og morgenmad, aftensmad, tid ved pc, TV… Sidde, sidde, sidde – som kroppen overhovedet ikke er skabt til.

Da jeg begyndte at undersøge de helbredsmæssige ulemper ved at sidde så meget var det tydeligt for mig, at hér er et enormt sundhedsproblem. Et problem jeg ville gøre noget for at løse. Vi skal stå mere op.

Men at stå stille ved hæve/sænkebordet er hårdt for kroppen. Der skal bevægelse til.
Gennem mit tidligere arbejde med MBT-sko og den specielle kontorstol var det oplagt at bringe balance-princippet til den stående arbejdssituation.

Henrik Andersen CEO Steppie ApS

Henrik Andersen

 • Ansvarlig for Export 100% 100%
 • Økonomiansvarlig 90% 90%
 • Indkøb og logistikansvarlig 100% 100%
 • Produktudvikler 50% 50%

Jeg er oprindeligt uddannet speditør og har de seneste ca. 20 år arbejdet med salg og markedsføring, herunder produktudvikling.

Da Gitte forelagde mig idéen om Steppie syntes jeg med det samme, at den var fantastisk og vi lavede et partnerskab til udvikling af produktet.

Vi har derfor været sammen lige fra de første stregtegninger, 3D-print, opsøgning af sprøjteplast-producenter, nye tegninger, prototyper, nye tegninger (igen!), formværktøjer, første produktion, markedsføring, salg, osv. En spændende proces med masser af udfordringer.

Nu er Steppie på markedet. Ikke kun i Danmark, men også Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Holland, England, Frankrig, Estland, USA, Australien, Korea, Singapore – og flere er på vej…

Privat er min hobby cykling, primært mountainbike men også landevejscykling.

I sommerhalvåret stor passion for min have og nærmest alt muligt som kan holde mig udendørs.

Jeg har også i mange år interesseret mig for sundhed, især vedr. kost, økologi og motion.

 

Gitte Kjær Jensen, Salg og kundeservice Steppie ApS

Gitte Kjær Jensen

 • Salg 100% 100%
 • Ergonomikonsulent 100% 100%
 • Kundeservice 100% 100%
 • Ordrebehandler 100% 100%

Jeg er uddannet salgsassistent i Salling Ålborg og arbejdet godt 15 år i detailbranchen.  Jeg brænder for salg og specielt kundeservice og elsker at tale med kunderne.

Detail og lange åbningstider og børn passer ikke specielt godt sammen. Så efter jeg fik børn valgte jeg at arbejde som Telemarketing medarbejder, som havde mere børnevenlige arbejdstider. Det var her jeg stødte på Steppie og jeg lavede flere ”ad hoc” opgaver for virksomheden.

På et tidspunkt spurgte Henrik og jeg ville komme over til dem og arbejde fuld tid. Det var jeg ikke længe om at beslutte mig til. Arbejdet var velkendt og jeg ville kunne arbejde hjemmefra en stor del af tiden, hvilket passer mig rigtig godt. Jeg er glad for mit arbejde som har udviklet sig meget, til mange flere spændende opgaver. Kemien med Henrik og Gitte er vigtig og jeg er rigtig godt tilpas med den personlige og humoristiske omgangstone mellem os.

Steppie er en fantastisk opfindelse og jeg elsker at der skal ”så lidt” som en Steppie til at ændre en stillesiddende adfærd på kontoret.

Privat bor jeg sammen med min kæreste og vi har 2 børn. Min familie betyder alt for mig vi er en Aktiv familie, som sjældent sidder stille og altid er på farten. Vi bruger vores fritid på at give vores børn masser af oplevelser og eventyr og er der overhovedet nogen tid tilbage – bruger jeg på vasketøj og rydde op efter min familie 😉 Vi bor tæt på vestkysten og elsker stranden, en gåtur der, giver ro i sjælen. Jeg elsker Koncerter, teater og foredrag med veninder.

Skriv til os, vi glæder os til at høre fra dig