+45 3514 7117
<iframe src="https://player.vimeo.com/video/272174969" width="540" height="300" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Er du/I klar til at komme i gang?

Ja, jeg er klar, ring til mig...

9 + 6 =

Jeg har flere spørgsmål, om indhold, prøveperiode etc.

Se mere herunder

Stillesiddende adfærd

En udfordring vi må have løst…

Stillesiddende adfærd er et fagligt anerkendt sundhedsproblem, der vokser dag for dag, i takt med at vi får mere og mere arbejde ved computeren.
Det har store negative konsekvenser for den enkelte medarbejder og store økonomiske konsekvenser for virksomhederne.

Vi kan ikke afskaffe             pc-arbejdspladser…

Forskere fra universiteter i hele verden er bekymrede for den stigende stillesiddende adfærd vi har. Der dukker ugentligt rapporter op, der dokumenterer at den stillesiddende adfærd er direkte sundhedsskadelig og gør os mere syge på den lange bane.
 

Forskerne råder os til at stå meget mere ved pc-arbejdspladserne.

Det kan gøre en markant og afgørende forskel for at bevare vores helbred og minimere ricici for at blive syge.

Hæve/sænkebordene står der allerede…

Hvorfor står vi så ikke op?

Det er der sikkert mange grunde til, de fleste siger:

1. Jeg glemmer det, når jeg har travlt

2. Det gør ondt i mine ben og ryg når jeg har stået op i et stykke tid

Det er de 2 helt banale og menneskelige grunde, der oftest forhindrer os i, at passe på vores helbred og forebygge at vi bliver syge af at sidde for meget.

 (Kilde: Brugerundersøgelse udført af Steppie ApS i 2013)

 

De 2 grunde kan vi gøre noget ved – og løsningen er helt enkel

“Vi står op – for sundheden” er løsningen…

Konceptet “Vi står op – for sundheden” er en håndfuld værktøjer, der skal hjælpe jer med at få integreret en god vane med at stå mere op, ikke bare en uge eller to, men hver dag i fremtiden.

En helt enkel metode, der er let at implementere og som er uden omkostninger for jer i en prøveperiode på 3 uger.

Implementeringen foregår på et 30 min. personalemøde.

Det indeholder konceptet:

Video

Videoen er en guide til metoden. Det er en tegnefilm på 13 min. Den starter med  at synliggøre det sundhedsskadelige i stillesiddende adfærd og guider deltagere og mødeleder gennem forløbet.

Personligt motivationskort

Når man skal ændre en vane er det vigtigt at have sit mål for øje, det bruger vi motivationskortet til. Det er et lille kort, der er beregnet til at stå på skrivebordet og som deltagerne selv udfylder med deres personlige mål.

Fælles plan for afdelingen/kontoret

I afstemmer med hinanden, hvor meget vi skal stå op og hvornår vi gør det. Planen hænges op et synligt sted, så alle kan se den. Planen gør det til et fælles projekt at opnå mere sundhed.

Steppie balanceplader

Steppie balancepladen er det værktøj der gør det let og behageligt at stå op i mange timer. Den er specielt udviklet til stående arbejde på kontor. Med en Steppie undgår man at blive træt og øm i musklerne af at stå op og tiden man kan overkomme at stå bliver kraftigt forlænget.

Hoptimisten

Hoptimisten er et vigtigt huskeværktøj i konceptet. Den lille humoristiske figur skal huske os på at udføre vores fælles plan. En ganske vigtig del i konceptet. Man “har” hoptimisten på skift en dag af gangen og er dermed ansvarlig for planens udførelse den dag.

Motivation i indbakke

Deltagerne kan melde sig til en emailliste, som på en humoristisk måde tager hånd om de udfordringer man møder, når man går i gang med at træne sig op til at stå mere. Den sikrer, at deltagerne får indstillet arbejdspladsen rigtigt, får svar på de typiske spørgsmål og i det hele taget holder humøret og motivationen oppe.

Hvad koster det?

Fuld garanti og returret

“Vi står op – for sundheden” er ”no cure – no pay” baseret. Det fungerer på denne måde:
Eksempel: En virksomhed ønsker at deltage med 25 personer, som hver har brug for en Steppie og adgang til VSO.
Ved levering følger ikke faktura – kun ordrebekræftelse – og med en tydelig klausul om følgende returret. Skulle der være deltagere, som ikke ønsker at bruge Steppie, som redskab til at kunne stå i længere tid, kan deres Steppies returneres, hvilket skal ske efter 3 uger.
Vi sender en pakkelabel, så der ingen udgifter er på det for jer. Samtidig sender vi en faktura på de Steppies I beholder. Prisen pr. Steppie er kr. 865, ex. moms, inkl. VSO.

Gitte Toft, CEO og produktudvikler Steppie ApS

Er du/I klar til at komme i gang?

Ja, jeg er klar, ring til mig...

11 + 2 =